Ofte stillede spørgsmål

Ja. Det er muligt at både mixe og udskifter Swagelok med A-lok, Swagelok og andre fabrikater. Der er lavet flere tests på at det virker og vi sender gerne dokumentation. Send en forespørgsel på info@pgflowteknik.dk

Filterhusene kan bruges til negative og positive tryk applikationer, der giver et interval fra total vakuum til over 1300 bar.

Vi har stor erfaring med filterhuse i specielle materialer.

Næsten ligegyldigt hvor eksotisk dine materielle krav er, kan Classic Filters producere et filterhus fremstillet af dem.

316L rustfrit stål er kun starten: Vi kan producere filterhuse i Titanium, Hastelloy, Monel, Inconel, Duplex, Super Duplex. Vi kan også levere dem hurtigt med gennemsnitlige leveringstider på fire uger. Vi har endda små lagre af nogle af husene i serierne SS117 og SS127 i Hastelloy C-276 til øjeblikkelig levering.

Materialer til rådighed er bla.
Hastelloy C-276
Hastelloy C-22
Monel 400
Titanium
Inconel 625
Incoloy 800

Det kan du – intet problem. Lad os vide, hvor mange du har brug for, og hvor de skal placeres. Vi får lavet en tegning og så tager vi den derfra. Vi levere mange filterhuse med kundetilpassede tilretninger.

Hy-Lok fittings skal spændes 1 1/4 omkring fra fingerstramt. Se opspændningsvejledning her: Vi har også en video vejledning på Youtube