Inner Slider

Hydrogen H2

Hy-Lok klemrings fittings

Hy-Lok klemrings fittings

Hy-Lok dobbelt klemrings fittings, der modstår trykstød, vibrationer og temperatur svingninger.

Hos PG Flowteknik tilbyder vi Hy-Lok's ventiler og fittings i rustfrit stål, som er velegnede til en bred vifte af applikationer, inklusiv, men ikke begrænset til, hydrogen. Disse højkvalitetskomponenter er tilgængelige i størrelser fra 2mm til 38mm (1/16" til 2"), designet til at levere uovertruffen tæthed og pålidelighed, selv under ekstreme forhold.

Hy-Lok står for produkter af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser, hvilket gør dem til et ideelt valg for industrier, der stiller høje krav til sikkerhed og effektivitet. Vores udvalg er ikke kun begrænset til specifikke applikationer men er ideelt for ethvert projekt, der kræver pålidelige og sikre fittings.

Kugleventiler

Kugleventiler

Habonim Hydrogen kugleventiler

Habonims serie af hydrogenkugleventiler er en fuldt certificeret serie af ASME B16.34-designede kugleventiler til hydrogenproduktion, transport og tankning.

Serien er beregnet til højtrykshydrogenanvendelser ved arbejdstryk på 500 bar, 550 bar, 700 bar og 1035 bar ved temperaturer fra -40 grader Celsius til +85 grader Celsius.

Derudover udfylder Habonims industrielle ventilserie hydrogenventilserien for alle hydrogentrykklasser fra klasse 150 til 2500.

Slanger

Slanger

PG Flowteknik lagerfører slanger i både PTFE og PFA.

PG Flowteknik lagerfører slanger i både PTFE og PFA som b.la. kan bruges med Hy-Lok fittings og ventiler uden støttebøsning.

Desuden levere vi mange kunde til passede slanger i PTFE med stålflet eller slanger i 100% rustfri stål. Vi har også et bredt udvalg af slangestudse.

Regulatorer

Regulatorer

Find din hydrogenregulator: Fra brændselsceller til droner

Pressure-Tech har i mange år været dedikeret til området for hydrogen, og tilbyder et omfattende sortiment af regulatorer egnet til en bred vifte af anvendelser. Dette inkluderer løsninger til brændselsceller, gasflasker, transport, tankning og endda droner. Vores sortiment inkluderer også flere produkter, der har opnået EC79/2009-certificering.

Hvis du har brug for en regulator til enhver hydrogenrelateret anvendelse, tøv ikke med at kontakte os.

Hy-Lok Rørfittings

Hy-Lok Rørfittings

Hy-Loks flammefri rørfittings

Hy-Loks flammefri rørfittings har et to-ferrule design, der kompenserer for tolerancer i rør O.D. og varierer i rørstørrelse fra 1/16" til 2" (2 mm til 38 mm).

Få besøg af vores mobile showroom

Book tid på info@pgflowteknik.dk eller ring på 7384 1230

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores mobile showroom.

Skriv til PG Flowteknik

Udfyld formularen og vi kontakter dig​

    Vores Produkter

    Product Carousel