PG Flowteknik Blog

Specielle produkter hos PG Flowteknik

Vi laver rigtig mange specielle løsninger til vores kunder. Mange gange kan man slet ikke forestille sig at det kan lade sig gøre at fremstille de specielle komponenter vi af og til ser. Andre gange er der simpelthen bare et hul i ens viden om hvilke produkter der findes. Vi vil på denne blog forsørge at vise nogen af de specielle produkter vi støder på. Bloggen opdateres hver gang der kommer et nyt produkt til. HUSK at spørge os hvis du mangler et specielt produkt - vi kan mere end du tror.

Grisehaler

Grisehale med stramt mål

700 Grisehaler til brint anlæg

Et lille udpluk at 700 grisehaler på vej til en kunde. Som en del af 700 X forskellige Hy-Lok dobbelte klemringfittings har vi også leveret disse special fremstillede grisehaler. Fittings og grisehaler er en del af et meget stort solcelle system, der laver overskydende solenergien om til brint som lagers i en kæmpe brintbank til senere brug. Brinten laves senere igen om til strøm når solen ikke skinner så meget.

1,6MM - 50MM fittings

Hy-Lok cylinder

Hy-lok kan leveres fra 1/16" (1,6mm) op til 50 mm. Det er ikke ofte vi sælger 50mm fittings men det sker af og til. Billeder til venstre viser den mindste fitting inden i den største. Det er nøjagtig det samme princip med 2 klemringe men på den lille fitting skal omløberen dog kun spændes 3/4 omgang i forhold til den normale 1 1/4 omgang. Hy-Lok anbefaler at bruge et hydraulisk opspændingsærktøj til fittings over 1" Til opspænding af denne 50mm fitting skulle der 2 mand til, en stor drejebænk til at holde fast, en meget stor fastnøgle, samt et 2 meter langt rør til at forlænge fastnøglen. Alligevel var der en meget ressourcekrævende opgave at spænde fittingen op. I den sidste ende lykkedes det dog og slutresultatet blev en cylinder / reaktor med 1/4" hy-lok fittings i hver ende.

Hy-Lok Kugleventil med aktuator

4 stk. på vej til en kunde

På billederne ses 6mm ventiler fra Hy-Lok i 112 serien monteret med beslag og NC (normally Closed / Fjeder retur) aktuator fra Habonim. På aktuatorens Namur beslag er monteret en 3/2 magneteventil. Med ventiler fra Habonim og Hy-Lok er vi i stand til at levere en flexibel løsning. Aktuatorerne fra Habonim fås i mange forskellige størrelser og har forskellige fjederopbygninger alt efter hvilken kraft der skal bruges for at aktivere ventilen.

Af PG Flowteknik Scandinavia ApSjuli 04th, 2018 Aktuator,  Blog,  Dyser,  Grisehale,  Kugleventiler

Del dette på dit fortrukne sociale medie!