PG Flowteknik Blogg

Hy-Lok beslag testade under extrema förhållanden

Hy-Lok USA har fået hjælp fra Southwest Research Institute, der ligger i San Antonio, Texas. De har udført en gennemgribende test til for at sikre udførelsen af vores fittings i rustfrit stål, opfylder følgende standarder:

  • ASTM F1387-12 - Standardspecifikation for udførelse af rørledninger og slanger mekanisk monterede fittings.
  • SAE MA 2003 - Standard for "Rotary Flexure" Test af hydrauliske slanger og fittings.

Testene blev udført af den mekaniske ingeniørafdeling i Southwest Research Institute. De indbefattede blandt andet Pneumatiske og Hydrostatiske test, hydrostatisk sprængnings test, bøjnings trætheds test, Brand, Vibration og Shock Test.

Resultaterne viser at Hy-Lok fittings klare alle de ekstremt skrappe krav der stilles til et produkt der er fremstillet til de skrappeste tolerancer og krav. Hy-Lok går aldrig på kompromis med kvaliteten og derfor viser testetene også at ikke alene kan de klare de forskellige tests men også den afsluttende hydrostatiske test. Den skal gennemføres for at checke at fittingen stadig ikke lækker når den "skrappe" test er afsluttet.

For mere information, se nedenstående "Hy-Lok Extreme Product Testing-video". Det er også muligt at rekvirere det endelig test dokument hvor resultaterne taler for sig selv. For mere information, ring gerne til os på 7384 1230 eller kontakt os på info@pgflowteknik.dk

Ekstrem test af Hy-Lok klemringsfittings

PG Flowteknik Scandinavia ApSoktober 26th, 2022 Blog,  Fittings,  Uncategorized

Share this on your favorite social media!