Inner Slider

Laboratorier

Hy-Lok klemrings fittings

Hy-Lok klemrings fittings

Hy-Lok dobbelt klemrings fittings, der modstår trykstød, vibrationer og temperatur svingninger.

Hy-Lok har et komplet program i rustfrit stål, alm. sort stål samt messing. Andre eksotiske legeringer som f.eks. Super Duplex, Monel, Hasteloy C, Titanium og andre.

Findes i størrelser fra 2mm to 38mm (1/16" to 2"). Holder tæt - op til rørbrud. Hy-Lok leverer produkter i den højeste kvalitet til en meget konkurrence dygtig pris. Ønsker du tætte samlingerne på dit laboratorie - spørg PG Flowteknik!

Lynkoblinger

Lynkoblinger

Lynkoblinger i rustfri 316 stål, messing eller alm. stål.

Fås med gevindtilslutninger, Hy-Lok klemringsfittings, slangestuds eller 37 flare gevind. Med et størrelsesspænd fra 1/8" op til 2" dækker vi langt de fleste opgaver.

Hy-Lok lynkoblinger fås med enkelt ventil eller ventil i både hun- og han-del men også en fullflow version er tilgængelig. Det er endvidere muligt at få farvekoder på lynkoblingerne, så det bliver umuligt at forbinde forkert flow linier.

Slanger

Slanger

PG Flowteknik lagerfører slanger i både PTFE og PFA.

PG Flowteknik lagerfører slanger i både PTFE og PFA som b.la. kan bruges med Hy-Lok fittings og ventiler uden støttebøsning.

Desuden levere vi mange kunde til passede slanger i PTFE med stålflet eller slanger i 100% rustfri stål. Vi har også et bredt udvalg af slangestudse.

Regulatorer

Regulatorer

PG Flowteknik levere mange regulatorer og udtagsposter til laboratorier.

Vi fører flere forskellige fabrikater som alle har unikke egenskaber alt efter hvilket applikationer, produkterne skal bruges til.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om netop dit behov.

Få besøg af vores mobile showroom

Book tid på info@pgflowteknik.dk eller ring på 7384 1230

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores mobile showroom.

Skriv til PG Flowteknik

Udfyld formularen og vi kontakter dig​

    Vores Produkter

    Product Carousel